• Tulsi Maa

Gurupurniman 2020 jälkeisiä tunteita

Minun on vaikea uskoa, että olen tutustunut aitoon intialaiseen pyhimykseen. Ihmettelen sitä välillä vieläkin, vaikka olen kulkenut henkisellä polullani Swamijin kanssa jo yli 7 vuoden ajan. Hän on toisaalta niin tavallinen ja toisaalta ihmeellinen. Energia, jota hän levittää ympärilleen kertoo tästä ehkä paremmin kuin ne haparoivat sanat, joilla en voi tavoittaa todellisuutta.


Suomessa on nykyään paljon henkisyyttä. Ihmiset haluavat muuttua paremmiksi. Toivon, että heistä mahdollisimman moni uskaltautuisi tälle polulle. Et tarvitse mukaasi muuta kuin halun olla parempi. Ja sitten tarvitset sinnikkyyttä, että pidät tästä tunteestasi kiinni vaikeinakin hetkinä.


Swamijilla on taito parantaa. Hän auttaa meitä enemmän kuin pystymme edes kuvittelemaan. Mutta hän ei näytä helposti itsestään mitään ulospäin. Hänen seurassaan kuitenkin tuntee jotain erikoista. Jotain sellaista, jota et ole tuntenut ikinä ennen, ja jonka avulla voit muuttaa itsesi. Tietenkin jooga ja meditaatio auttavat tätä muutosta, mutta kaikista suurin voima on hänen läsnäolonsa. Se läsnäolo on niin voimakas, että sen tuntee Intiasta Suomeen. Ja sen voi tuntea joka hetki kun pysähtyy kuuntelemaan. Se voima on muuttanut minua ja pidän siitä, millaiseksi tulen: yksinkertaiseksi, toisaalta tyhjäksi maallisista ja toisaalta täydeksi pyyteetöntä rakkautta.
63 katselukertaa0 kommenttia
Stone Tower

Follow us

​© 2019 by Nispruhyog/Maa Shambhavi . Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon