Nispruhyog kriya-jooga -sivusto on nyt avattu!

Uusi sivusto uudelle vuosikymmenelle. Olemme tehneet valtavan työn niin sanotuissa kulisseissa, että pieni mutta pippurinen kriyajooga-yhteisömme pääsisi vihdoin kertomaan palveluistaan ja toiminnastaan virallisilla kotisivuilla. Maailmassa mikään ei ole valmista heti tässä, niinpä myös jatkamme sivuston kehittelyä kaikessa rauhassa.


Toivottavasti aikojen saatossa saamme tänne sivustolle uteliaita vierailijoita, ihmettelijöitä, kriitikkoja, ihailijoita sekä uusia kriyajoogan harrastajia. Vuosi 2020 on siitäkin hieno kriyajoogalle, että tasan 100 vuotta sitten Paramahansa Yogananda läksi Amerikkaan levittämään joogan ilosanomaa, joten syytäkin juhlia!


Joukostamme löytyy niin vannoutuneita sadhana -harjoittajia (päivittäinen harjoitus) kuin satunnaisia joogaajiakin, joten valitse oma tyylisi ja tule mukaan. Otamme aina uudet kokeilijat ja harrastajat vastaan matalan kynnyksen periaatteella, eli tulet ja kokeilet ja päätät itse miten jatkat harjoittelua. Seurassamme ei taatusti tule tylsiä hetkiä ja jos haluat kaivaa itsestäsi pintaa syvemmälle, niin sekin onnistuu todennetusti hyvällä ymmärryksellä.


Jooga ei ole pelkkiä fyysisiä harjoitteita ja suurin harjoitus tapahtuu siellä arjen keskellä, näin ainakin me uskomme. Kaikki hyötyvät varmasti harjoituksista joita tarjoamme, mutta oletko juuri sinä se joka on päättänyt, että nyt lähden tutkimaan kuka olen ja mihin olen menossa?


22 katselukertaa2 kommenttia
Stone Tower

Follow us

​© 2019 by Nispruhyog/Maa Shambhavi . Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon